torsdag 4 juni 2009

Torsdag kväll

klokan är halv elva och inte en lugn ro sen man kom hem, käka middag, springa till mormor och fixa tårtorna tills i morn, för syster tar STUDENTEN!, städa upp efter middagen, torka golv, fixa till björkarna utanför dörren, städa badrummet, stryka klänning, fixa lite på middagen till i morn, usch det är mycket som ska göras inför morgondagen... Men i morn så blir det först till Torsta, sedan stan och titta på flakåkningen, sedan hem och äta studentmiddag, och sen tillbaka till stan igen. Trevligt kommer de vara iallafall och det är de viktigaste.

I dag är den sista dagen man såg alla treor på skolan. Crycry.
I dag är den sista dagen treorna kommer ha vattenkrig på skolan.
Idag är det den sista dagen treorna sätter sina sista fötter i deras lektionsalar på skolan.
I dag är det den sista dagen.......
I dag är det den..

skulle kunna fortsätta hela dagen.

det tråkigt med att treorna går ut, är att när vissa går ut så måste vissa komma in.. Det vill säga att 93orna (inte för att vara taskig) kommer invadera skolan, och det kommer inte alls kännas som om man går på gymnasiet. utan man är nere på högstadiet igen. Ahh ni fattar vad jag menar.

Besöket vid spökhuset har lett till olika kusliga saker. Nu börjar man bli lite orolig för besöket på spökprästgården som man ska till i sommar. Eftersom huset som vi besökte i helgen är lite okänt, men Spökprästgården är ju galet känt, så vem vet vad som kan hända där?
De tankarna kommer gå runt i mitt huvve i natt....


Pussenhejfrånmig

1 kommentar:

bina sa...

Spökprästgården :D:D:D FYFAN VA KUL!