tisdag 30 juni 2009

Sammanfattning av helg

Nu var de ett tag sedan jag skrev något, eller de kanske inte är så konstigt för ja knappt vart hemma, men nu ska ja fösrsöka sammanfatta vad som hänt under denna helg

Fredag - En annan del av Jämtland
Efter jobbet så kom syster och hämtade mig i ytterån, for hem till krokom, packade om väskan, for direkt därefter till stan, träffade Evelina. Länge sen sist, men äntligen! jaja, sprang 140 igenom staden innan vi skulle åka med hennes mamma hem till Lillsjöhögen. Skitmysigt ställe! Låg lite ute på landet, litet badställe några meter från huset, och på tal om huset var hur mysigt som helst! Älskar stället, ajaj tillbaka till saken. Till middag blev de en underbart god middag..... Surströmming... jätte gott. inte för ja har smakat de förr eller så men lukten avgör smaken säger många, men denna gång kan ja inte hålla med. Gillar ju att prova nya saker så då var ja bara tvungen att provsmaka surströmming, som var från 1907. Usch. men jag gjorde iordning en stut som de lovade var så god, messmör(?) mosad potatis, tomater och suströmming. Jag måste säga att de var godare än vad ja tänk mig, inte för de var galet gott, men de gick ner till slut.
Resten av kvällen så tog vi de lugnt för att invänta morgondagen. Somnade runt halv tre och skulle upp sex......

Lördag - Hammarstrand
De där med att klvia upp klockan sex vart ju inte som planerat. Alarmen ringde och ringde men vi kom inte upp, Klockan åtta skulle vi åka där ifrån för vi skulle komma i tid till Hammarstrand, som är mer känt för "Allt för byn" och Hollywood skylten fast de står Hammatstrand istället som syns mer än tydligt när man kommer in i byn, för de tar ett tag att åka. men ja vi klev upp klockan åtta.. PANIK. vi fick en halv timme att göra oss iordning eftersom alla i familjen försov sig. Åtta pers skulle dela på en toalett, de gick väl bra kankse.. slänga i oss frukost, packa lite kläder till kvällen, fixa oss å gud vet vad.. men vi blev iaf klar till strax efter halv nio och vi kom i väg i bra tid. Kom till hammarn, fy fan vad solen stekte! USCH säger ja bara, var en plåga. Dagen började med ett bilrace, med bara gamla bilar. Väldigt bra skick på de, inga gamla rosthögar som har sett sina sista dagar... Dax för lunch, en underbar go' kycklingsallad och en vattenmelon på de gjorde susen. När kvällen kom och solen börja försvinna så åkte vi från Hammarbacken för att dra vidare in till Centrum, där de var cruising för hela slanten. Grillning vid vägkanten var mysigt. Resten av kvällen bestod av att åka bil i lilla Hammarstrand. Träffade på Johan en sväng, den enda som jag kände som var där förutom Evelinas familj.
Tack för en trevlig kväll alla, men de var lite trist att kvällen slutade så tidigt för våran del. Men men.
Johan hade under kvällen skrytit om att han hade taigt sitt första dopp i dag, så då tänkte ja att ja inte skulle vara sämre än han. Runt två tiden på natten kom vi hem till Lillsjöhögen igen, sprang direkt ner till badplatsen och invigde sjön där med vårt första dopp, bastun var redan uppvärmd, så där spenderade vi lite tid också. När börja närma sig fem så var de nog på tiden att vi skulle ta och gå upp till huset igen. Natti natti


Söndag - Hemfärd
Frukost med känsla av sol och sommar. Skitmysigt. Vädret var hur fint som helst, glassade i solen i många timmar, kanske FÖR många timmar... Hela ryggen är uppbränd, knävecken med mera, usch... Solning, badning, vollyboll spelande och en massa trevligt folk räddade min söndag! Taaackar för de.
De trevliga avslutades med att man åkte tillbaka till Krokom igen. Härlig helg iaf.

Pussenhejfrånmig

I like, Where we are, When we drive, In your car. I like, Where we are, Here. Where you are the one, the one, That lies close to me. Whispers, Hello, I've missed you quite terribly." I fell in love, in love, With you suddenly. Now there's no place else, I could be, but, Here in your arms. 

Inga kommentarer: