torsdag 25 juni 2009

315, 888, 474 583 ....? Men vilken siffra var kaffet? De är frågan. Mycket siffror man ska komma ihåg, vilken kod man ska slå in en sak i kassan när den inte har en streckkod.
Idag var de en plåga att jobba, tänk er att om man står i solen, när den står som högst på himlen, samtidigt som en massa påslagna ugnar är runt omkring en, hur jävla varmt blir de inte då? FÖR varmt.... så kändes de ungefär men kanske lite lindringare. men varmt var de att så vid kassan, jaja en vecka kan ja stå ut till.

varför ska den fina vädret komma när man är inne och jobbar? de var lite skillnad från förra året, när man jobbade som parkarbetare då man ville ha sol och värme så man kunde få lite färg på skinnet medan man jobbade. Spang runt med gräsklipparen överallt och ingenstans, men de var förr de. nu står man inne på en mack hela dagarna och missar de fina vädret.

Ikväll tänkte jag äntligen lägga mig tidigt för att kunna sova ut för en gång skull, men nej, Bina är på Peace and love, och hon lovade mig att hon skulle ringa mig när Volbeat spelade och dom kommer spela vid spöktimmen, så att ahh.. men de kommer att vara värt att höra de live, fast genom telefonen. än att sova. Liksom sova kan man göra annars, de e inte alla gånger man kan höra ett väldigt bra band live heller ju.

Funderar på att duscha men vädret är hur fint som helst ute nu så en liten ångestattack kom nyss, men duschen blir det iaf. så kanske man hinner sola lite till innan den går ner. YEAS! men nu har ja schemalagt att duschen skall användas. då kanske de är bäst att göra de, schemalägga en dusch? kan man göra de? jaja, shitthesame, hehe

pussenhejfrånmig


Nu vet du iallafall vad jag vill

Inga kommentarer: