lördag 13 juni 2009

Lördag

Igår var de som sagt skolavslutning, värdelöst att komma till skolan ens.
Kom till Aulan, några sjung och spelade, ner till klassrummet fick en festis, körde liten tävling, hälften av klassen rapporterades saknade. Sen slutade vi. missade min buss, tvungen att vänta två timmar innan nästa buss gick. när klockan närmade sig tolv så skulle ja tydligen åka med mor hem. Så så blidde de. Äntligen SOMMARLOV!
Men liksom vad ska man göra när man inte har något att plugga till på dagarna? Några förslag? hhaha har haft så grymt mycket att göra på skolan så jag inte hunnit göra något annat, de är ILLA!
Ajja nog pratat om den.

Eftersom man har slutat skolan så må man ju göra något skoj. Därför åkte jag in till den stora staden med Linda, skulle möta upp Evelina sen. kom till stan å de var helt dött! var på väg att åka hem direkt. men var tvungen att stanna iaf. Mötte Bergsmo medflera på busstorget, blev uppbjuden på ngn fest hos dock gick vi inte dit, utan mötte några andra som vi följde med till Bobbo, rusktigt snuskig lägenhet var de, kunde inte vara där inne så vidirg var den. gick ut då vi stötte på Johan å Petter, gick med dom hela kvällen, mötte folk lite här och där. Skumparty på skolan, gick dock aldrig in. För de såg ut som de var mest småfjortisar som var där. Så att nej. En sväng på Donken, sen hem med nattbussen. Tack för en väldigt trevligt kväll allihopa!

Idag så har det vart en lååång dag. vakna halv nio åkte hemifrån nio.
Krokom-Aspåsnäset-Litsnäset-Lit-Häggenås-Hammerdal-Strömsund-Hammerdal-Häggenås-Lit-Östersund-Krokom.
Blev en lång resa idag. Men har man inget annat för sig så blir de en mor och dotter dag.

Blev så glad för en viss Bina skulle komma i morn, men sommarlovet som inte började bra, hade vi otur i detta också. Hon kommer inte i morn. Dock kanske på måndag, men vi får la se. Hoppashoppas! Annar så dröjer de ytterligare en månad innan vi ses alla igen. Om jag nu inte åker ner på P&L. Som de känns nu så kommer ja inte göra de tyvärr... sad..

Nej nu blir de filmtime, skriver nått mer sen om ja ser att ja missat något.
Have a good time!

Pussenhejfrånmig



The only one for me is you, and you for me
So happy together

1 kommentar:

bina sa...

Jag kommer nog på måndag :)