tisdag 19 maj 2009

Tisdagen.

Äntligen alla nationella proven avklarade! så grett.
Nu är de bara
-Handels prov i lagar
-Företagsekonimi prov
-Svenska prov i medeltiden. Muntlig och skriftlig

sen är alla prov klar, sen är det inlämningsuppgifter SEN är allt klart! inte mycket kvar nu.
I morn är det sista dagen vi går denna vecka för på torsdag är det Kristihimmelsfärdsdage, alltså en röddag. Älskar långa helger, de gillar vi! Synd bara att jag denna gång inte åker ner till bina. Men på sommarlovet kan du vänta dig, bina att ja kommer vara i Lima mycket!

Ännu en dag med vattenkrig på skolan, suck, nu finns de absolut ingenstans man kan vara på för att inte vara med i leken. Jo, på lektionerna, men på vägen dit och vägen tillbaka är de en väg full med vattenballonger som kastas och vattenpistoler sprutas de på oss. Till och med inne i skolan! slänger ner hinkar med vatten vid trappuppgångar, härligt med en kall dusch på, sen så får man gå dygnblöt resten av skoldagen. Kan säga att det är bara cirka två veckor tills detta vattenkrig kommer upphöra, då de tar studenten.
nu när man ser alla treor hålla på så längtar man faktiskt lite tills man går i trean och får plåga alla tvåor och ettor, lite elakt, men så är livet. Det är bara att stå ut..

Dagen har bara bestått av pluggning till provet i morn.
Sen i morn ska jag på en liten utbildning om att servera på mösspåtagningsbalen för treorna, men nu funderar man på om det är värt att servera till dem efter allt de gjort mot oss nu denna vecka, men men. hehe

Egentligen så hade jag en klipptid i dag men flyttade den tills på fredag, för ja skulle hinna plugga till provet, sen så kanske de inte var så smart att gå dit när man inte ens vet hur man ska klippa sig? nej kanske inte de. Raklugg, snelugg, klippa bara topparna eller mer? Några förslag?


Pussenhejfrånmig


Sommarn-09

1 kommentar:

Frida sa...

Nu är handelsprovet gjort det med! YES! ;)