lördag 9 maj 2009

Lördag morgon eller lördag förmiddag de beror på hur man ser på dagen.
Men nu är de iallafall lördag, ett tag sen ja skrev. Har haft väldigt mycket för mig denna vecka. Plugga plugga och åter plugga. Man känner stressen komma för snart är de knappt en månad kvar till man slutar ettan! Och ett antal prov står på pluggschemat nu innan sommaren. De stör mig att lärare lägger upp proven vid de sista veckorna på terminen, man blir stressad, hinner inte plugga riktigt, hinner inte göra de sakerna man har utanför skolan, lyckas inte bra då man väl har proven. Och många lärare väljer att lägga alla proven samma vecka, så då måste man plugga extremt mycket på de olika ämnena som man har, det vill säga att man får mindre tid till annat. Snart är det slut på skolan, syster tar studenten, söka jobb, planera sommaren. De finns hur mycket saker som helst att göra annars också! Men de är bara att ligga i och fösöka hinna med allt som man ska göra. Bästa sättet är att göra en sak i taget.

Vet inte om jag skrivit om det förr men Evelina och jag hade tänkt att servera på mösspåtagningsbalen, har skickat flera mail till en lärare men får aldrig något svar. Så de kanske är lika bra att glömma de. Men de skulle vart väldigt roligt att servera till treornas bal.

Äntligen har man klarat av engelska nationella, har ingen aning hur de gick.
Muntliga kändes väldigt bra
Uppsatsskrivningen kändes rätt okej, var ett lätt ämne att skriva om
Hörförståelsen gick inte alls bra, de pratade grymt snabbt, men hoppas på att det gick bra
Läsförståelsen var riktigt svår denna gång, mycket nya svår ord, långa ointressanta texter som man skulle läsa om.

Nu är de bara matte nationella kvar som kommer vara ett nästa vecka och de andra veckan efter de. sen har man gjort klart nationella för i år! Skönt!

Igår, fredag, så fick ja sällskap hem av Evelina, mycket trevligt var de, synd bara att Jennifer inte kunde följa med. men vi fixade middag, var ute och gick i blåsten i Krokom, pratade om allt möjligt, skrattade, tårar rann nedför kinderna våra, och kvällen slutade med en film. Tack för den trevliga kvällen Evelina!

Ingen har väl missat att vi har en ledigt en lång helg till innan vi slutar skolan? de är iallafall på Kristi himmelsfärdsdagen den 21, en torsdag. Då ska jag troligtvis åka ner till Torgås, för att spendera lite tid men nära och kära. Även om de bara blir några få dagar så kommer de bli trevligt.

Nu ska ja börja städa rummet lite, så att de ser lite städat ut iallafall.

Pussenhejfrånmig

"En gång Torgås, alltid Torgås"

Inga kommentarer: