tisdag 12 maj 2009

Jobb!

Har nästan suttit i en och en halv timme med att ringa och söka jobb.
Både här i Österund och i Malung. Ville gärna ha ett jobb i Malung, ringt till 7-8 ställen men alla tacka nej, utom på ett ställe där de inte visste än om de skulle ta in några fler jobbare. Så skulle ringa igen i juni. Men är det någon som vet något bra café eller restaurang där man kan söka jobb över sommaren?

Sen var ja så dum så ja ringde Hemköp här i Östersund, och så klart ville de ha in lite mer folk i sommar. Men vill inte jobba där, har bland annat praktiserat där och de var ingen höjdare. Men får se hur det blir med den saken.


Matte A nationella i morn i två och en halv timme, sedan rast/lunch i två och en halv timme sen en data lektion. och sen slutar jag. Kanske en liten onödig dag. Eller de är en onödig dag förutom nationella som är på morgonen.

Idag var de en kort dag. hade data, handel, sedan data igen, sen slutade ja för sista lektionen engelska var inställd, wiii! slutade då halv tolv i dag. Skönt.

Nu ska ha åter igen försöka bli klar med min produktrapport om rakapparater (fråga mig inte varför ja valde just den produkten)

Pussenhejfrånmig

Inga kommentarer: