torsdag 21 maj 2009

Regn regn och åter regn

Trodde innerst inne att de skulle bli fin väder idag, men icke sa nicke, solen sken i morse när ja vakna, sen öste det ner regn. Att vädret egentligen kan ändra sig så fort. Ena stunden så är solen varm och go', sen så känner man hur vattendropparna börjar falla ner från himlen, och sen så öser det ner. Men som alla vet, efter regn kommer sol. så ikväll hoppas man på att de kommer bli finväder igen, inte för jag ska göra nå speciellt, men ändån.

idag är det den 21 maj, det vill säga att Lina Andersson fyller 17 år, Grattis! sen så i morn är det bara en månad kvar till min dag!

inte för de kommer finnas nå mer att göra när man fyller 17, som till exempel:
15- då fick man ju inskaffa sig en moppe och köra som små galningar,

16- då man fick plugga in skotergrejs in i huvvet för skoterkortet + att manfick börja övningsköra
17- ?
18- man får gå på krogen + att man får ta körkortet

men en sak är bra med att fylla 17 det är att man har bara ett år kvar till 18, nedräkningen har börjat! (nästa då)


Igår var det bal för Palmctantzasskolan för vissa linjer. var till Ösd, med Evelina och hennes kille, Tobias, och hans kompis, för att titta lite. Det var grymt mycket folk iaf nere vid Maritén. Hade en trevlig kväll med mycket skratt och träffade trevligt folk. Åkte in till strax innan midnatt så det blev en lång natt, men som sagt så var det trevligt.

Igår fick jag även veta att några linjer på skolan ska flytta till en annan skola VTC, bland annat energi och el eller vad det var. kommer bli ganska tråkigt när de lämnar skolan, nu när man börjar känna några stycken från de linjerna sen så ska de flytta, usch. Sånt är livet.

Vattenkriget fortsätter på skolan, blir bara värre och värre för var dag som går. snart måste man ha ombyte med sig varje dag. nästa vecka har det ryktas om att treorna från Palmkrantzskolan kommer över mot Wargen och ska ha ett megavattenkrig. inget man går och längtar efter. Har fått mail om att det är förbjudet att kasta vatten inomhus, på grund av risk för vattenskada med mera. som om eleverna lyssnar på de? nej skulle inte tro det. till och med lärarna blir straffade. det är lite roligt att se.

Idag är det torsdag och vi är ledigt! så skönt, även i morn är vi skolfria också.

Men pluggandet kommer man inte ifrån. det ska pluggas mycket nu!
så nu ska ja sluta skriva och fortsätta skriva på min produktrapport.

Pussenhejfrånmig

Inga kommentarer: