fredag 22 maj 2009

En månad

Idag är det en månad till ja blir ett ynka år äldre. Och så klart så är det Peace and Love om en månad också, må beställa biljetter nu snart innan de blir försent.

Kom nyss hem från Linda, har färgat hennes hår, igen, denna gång, en annan färg, passade på färga hennes ögonbryn också när vi höll på. Resultatet blev tummen upp! I morgon kanske de blir färgning på mitt hår också. Var inne i stan nu och klippte mig, blev inte så jätte nöjd, som sagt så blev det en raklugg, men hela håret är typ ojämnt, men allt slitet är borta med vinden! Härligt!

Imorgon blir det åter igen att sätta på sig arbetskläderna och arbetshandskarna för åker upp till stugan, men denna gång kommer de bli tapetuppsättning och golvläggning, och sätta in köket kanske också? Blir även lite körning för min del.
Senare på kvällen så blir det grillning hos Linda antar jag. Mys! Hoppas vädret håller sig tills dess, och att vi slipper regnet.

Denise har redan blivit två månader gammal, och växer så det knakar! Hon har fått hur mycket hår som helst på huvve, tuppkam året om kanske? Grymt stora, fina ögon, precis som hennes syskon.
På ett sätt längtar ja efter att få bli barnvakt, men de en stund kvar tills dess.

Nu blir det middag!

Pussenhejfrånmig!

Take me to the place where you go
Where nobody knows
If it's night or day

1 kommentar:

bina sa...

Det är faktiskt en månad kvar till p&l....... ;)