måndag 26 januari 2009

Vill först och främst gratta Marcus som har tagit körkortet! GRATTIS!!!

Slappa skoldagar men grymt mycket plugg, hur går de ihop? bra fråga kanske...
dagen började med att ja vaknade upp i en hur skön säng som helst, ville inte kliva upp, ville fortsätta sova, drömma, drömma om de drömmar som man drömmer om som alltid, en dröm som aldrig går i uppfyllelse, men de är ju skola, så då är det bara att kliva upp ur sängen och börja göra sig klar till bussen gick, hade sovmorgon i dag till tio. kom till skolan halvsovandes sen så är våran första lektion handel, men handelsläraren är hemma med sjukt barn, så då fick vi ha en fag (som bina säger de) skitkul kille iaf, eller kille och kille, men gubbe är han. men han stannande inte många minuter, då då jobbade vi utan lärare, gick förväntansfullt bra, fast ja inte trodde de, men men sedan lunch, skrynkliga korvar, och mos med potatis bitar i ursch! sedan två timmar sega timmar till vi hade lektion igen, bar iväg till donken, satt där ett tag o åt en glass, gottgott, mötte Tobbe men han såg mig inte, blind eller vad? eller du kanske var så inne i din glass. aja, sedan blev de småföretagande sedan administration, sedan hem med bussen, missade halv fem bussen, eller missade gjorde ja inte men den bussen var så full så ja ville inte ta den så ja väntade ett tag till kvart i fem bussen kom, men den blev lika full den men hem kom ja iaf.

Tobbe ville spela Fifa i kväll den nörden men ja tror inte ja hinner, hoost, har läxor att göra men ändå så gör ja de inte utan sitter här å skriver blogg.... men ska inte ha en egen data egentligen, just nu så går datan före allt, och de är störigt, från och med nu så ska pluggande gå i första hand! så de kommer bli mindre data för mig hoppas ja, men ja vet att ja inte kommer klara de men ja måste försöka, ja känner själv att ja sitter vid datan för mkt,...

Ärre nån som vet en bra present till sin far på födelsedagen? lite brådis..
är alltid så sen med att köpa presenter. måste ändra de med.. mkt som ja ska ändra på. jo en sak till också måste äta nyttigare, men de kommer absolut inte gå! när man är på skolan så går man alltid förbi skolans fik lyan, åhjjjmkt gott de har! kladdkaka, morotskaka, krämbullar, godis, kakor, bullar och mkt mkt mkt mer! men ja ska försöka hålla mig.

funderar på att klippa mig nu börjar bli slitet, ska klippa topparna men vet inte om ja ska klippa nå annat eller hur ja ska göra. och så funderar ja på att färga håret igen, antigen mörkare eller ljusare. men de e framtidsplaner de, får se när de blir.

Nu får du Evelina Söderlundh bli frisk!

har säkert mer att skriva om men ja har inte tid måste bli klar med läxan som ja har till på onsdag, både typ 25 glosor på engelska, sen ska ja sammanfatta nå text som ja sedan ska kunna utantill tills på onsdag men ja fattar inte hur hon kan säga att vi ska hinna göra allt de där på en lektion bara, ajaj ska prata med henne, för de där funkar inte.

åhh just de, nu på fredag ska valet mellan turism och handel vara inne, e väldigt säker på att ja ska välja handel men man är fortfarande osäker, och de andra valen man ska göra e ja grymt osäker på! men har ca 2 veckor på mig att välja de. men matte B ska ja ta, tror inte ja orkar att ha både matte B och engelska B så då blir de matte B i tvåan och Engelska B i trean tror ja, men sen så har ja ingen aning vad ja ska välja, vill ha retorik, men men får se...

ne nu ska ja sluta skriva innan ja tröttar ut mina fingrar för mkt ska skriva engelskan nu, men vet inte vad eller hur ja ska skriva de..


Dagens låt: Livin' in a world without you - The Rasmus
(Just a good song, and a good text)

pussenhejfrånmig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

grattis till min bror, jao ;) åkte med han igår, mohaaaaaah :D
<3

Anonym sa...

jasså :D gick de bra ? :D
<33

Anonym sa...

ohja,
*dunk dunk dunk* ocksåååå ;)
<3

Anonym sa...

åhhhhhhh vill åka bil :D men snart så blir de det :) <33