lördag 31 januari 2009

Gårdagen var en mycket trevlig dag / kväll.

som sagt hade ju sovmorgon till elva, men var tvungen att ta bussen tio i tio, kom till ö-sund kvart över, träffade Julia på stan sen gick vi till skolan o väntade på våran administrationslektion, men så gjorde vi absolut inge vettigt där, utan vi skulle göra klart uppgifter på photoshop, men eftersom ja redan e klar med de så skulle ja skriva nå namnskyltar till tvåorna som de ska ha när de ska jobba på markanden framöver. men sen så fick vi reda på att svenskalektionen var inställ, alltså den sista lektionen vi har, efter lunch, så då så hade vi ingen lektion efter lunch, egentligen var de ingen mening för mig att komma till skolan idag, för de enda ja gjorde var skriva elevers namn på skyltar, såå drygt! börja elva, sluta halv ett, men sen så satt ja Evelina, Frida, Jennifer och Julia kvar på skolan till två sen gick vi ner på stan, kvällen hade vi bestämt skulle bli hos Jennifer, synd att Julia inte kunde följa med, bestämde att de skulle bli pizza på matkällan, sedan film, med en massa snacks läsk o glass, men sedan så blev de pizza på Diana, köte snacks för över 200 kr, men inte ens en fjärdedel åt vi upp, glassen eller de var sorbe, den blev kvar också, och filmen vi såg sög, de enda som var bra var de sista två minutrarna, såg på Seven pounds, satt o pratade lite, synd att min buss gick så tidigt, kunde lätt stannar kvar längre! Tack för skjutsen Tobbe! de var jätte snällt av dig<3
Och TACK för en underbar trevlig kväll flickor! <3 det måste göras om, första gången vi gör något riktigt tillsammans, och vi gått i samma klass över ett halvår, de e lite komiskt, men men bara om de blir igen så blir ja jätte nöjd!

denna kväll kommer ja spenderas hos linda, var länge sen vi gjorde nå ju, men de kommer bli mysigt, hör av er om ni vill nå, finns på mobilen, men har inte mkt pengar så ring en signal :)

Dagens låt: Erik Hassle - Hurtful

pussenhejfrånmig<3

Inga kommentarer: