onsdag 18 februari 2009

Onsdag,
slö dag i dag på skolan som de e alla andra dagar också.
började kl tio i elva hade engelska. Då hade vi ett prov, gick väll bra tror ja, skulle skriva ett brev till ett engelsk par som skulle komma o hälsa på här i Sverige. Där efter lunch. var fisk så då gick vi ner till Donken ist. sen kom vi en minut försent o läraren blev as förbannad, men hon brukar komma 5 minuter sent o gå och fika när vi har lektion :S
sen så skulle vi ha handel men eftersom läraren var på mässan som klassen ska på i morn så slutade vi klockan tre ist för 16.40. så då gick ja på stan till halv fyra med Evelina och Floddan.
Då blev de dax för läxor. Har handel prov nästa vecka, tänkte att ja kunde börja lite smått nu ist för att ta allt sista kvällen, men de har ju gått bra hittills att göra så. men men ska bli skärpning. Har Fe (småföretagande) också skulle läsa ett kapitell till på fredag men de e de att vi inte har nå Fe lektion då.:S
Sen ska ja göra en rapport på mobiler till idag, men vet inte hur man ska skriva å då e de inte så lätt att göra de, men gör den i helgen ist. Och sen ska ja läsa ut en bok på engelska, "Go ask, Alice". mycket man ska göra, men man hinner ju alltid att göra de så de e ju lugnt.



ja just de ska ja berätta sen vi var i Bydalen..

"Vi hade iallafall tur med vädret"
De stod ju BRÄDA på schemat i dag i Bydalen.
kom till Ösd kl åtta mötte upp Floddan och Evelina. Bussarna från skolan gick inte förns halv nio så då kunde vi ta de lugnt från busstorget till skolan.
Satte oss direkt på bussen, som tur var så gick vi på bussen som Oscar och Pontus satt i. valde rätt av sex bussar, de e ganska så bra gjort tycker ja. kom till bydalen efter en timme efter att bussen gick. Asso halv tio kom vi fram till bydalen.
sen så skulle vi byta buss, för vi skulle hyra på ett annat ställe för de inte hade uthyrning i Bydalen. Hyrde våra saker, sen så skulle vi på nått sätt komma där ifrån, såg en lift men den gick åt fel håll. letade efter en karta över Bydalsfjällen, så då såg vi att vi skulle åka samma spår som liften gick fast åt andra hållet. aja sen så hittade vi en lift iaf som skulle ta oss till Bydalen, men då fanns de ju ett problem, vi var tre stycken, men ingen ville åka själv för de var bygellift, och ja som aldrig hade åkt bräda förr jämfört med de andra som iaf hade åkt. men ja fick iaf åka själv, men de gick ju underbart bra... ehh nej.. ramlade efter 2 meter. men ja hoppade ner till liften igen, denna gång klarade ja mig bättre men kom inte ens halva vägen, sen så ramlade ja igen. då kunde ja inte vända, utan då var de bara att pröva att komma ut till backen med ryggsäck på ryggen. och vänta till Evelina o Jennifer hade kommit ner till där ja var. haha sen gick de bara åt skogen. kom en meter sen så låg man i backen. sen så gick min väska sönder så ja hade bara en axelband sak, å de gick ju jätte bra att åka så. kom ner en bit, men sen så gick ja ner med brädan. eller ja åkte på den... host.. men sen då blev ja o Evelina less pp brädfanskapet så då bytte vi till skidor ist, och då gick Jennifers väska sönder i dragkejan, och min väska var redan sönder, så då tog vi min väska in i hennes väska, och min väska var proppfull med saker, men nu så hade vi en väska mindre, aja alla saker rymdes i "en" väska, alla saker låg i min väska men använde jennifers väska så man kunde ha den på ryggen, men den kunde man inte stäng:S) de tog bara två timmar att hyra brädan till att hämta skidor :S att tiden går fort när man har roligt?
men vi kom iallafall till Bydalen, åt vår efterlängtade lunch. mötte upp Pontus å Oscar å Basse, åkte ett åk, sen så var de bara att ta reda en väg tillbaka, men då såg vi att de stod en stor skylt "UTHYRNING" asso i Bydalen... SURT eller vad. lärarna hade sagt att de inte hade uthyrning där men men de hade så jävla fel. då hade vi slösat bort över en timme eller mer för att komma till själva bydalen. shiiit också.
men då frågade vi efter vägen tillbaka, men de blev vi inte mycket klokare över de. så då fick vi ringa pontus igen för att fråga vägen tillbaka till uthyrningsstället. så Pontus Oscar o Basse var så snälla och följde oss hela vägen tillbaka, TACK! bussen skulle gå där ifrån fem över tre. o vi kom dit ca kvart i tre. skulle inte klarat av att komma tillbaka till bussen gick om inte Pontus mfl , men vi fick se en underbar utsikt över fjällen! asso den var helt finns inga ord.
Åkte från bydalen halv fyra kom till Ösd lite över halv fem, missade precis en buss hem till krokom igen, nästa gick kvart i fem, den missade ja med nån minut, så då var ja tvungen att vänta till tjugo över fem på nästa buss, men som tur var så var evelina o jennifer o pontus kvar till då med. när klockan lika med bussen går hem så gick evelina till hennes buss å ja o pontus till våran buss. som tur tog ja samma buss som pontus så om man skulle somna så hade man en som skulle kunna väcka en när man kom till Krokom. Fast de skulle vart tvärtom, att ja skulle väcka dig ist, såg ut som om han somna lite då å då på vägen till krokom.

Även fast vi inte åkte så mkt så mycket så var man dötrött efter dagen, så på bussen blev de mycket skratt o flams. massor av glädjetårar som rann ner för kinderna. men ja hade en rolig men smärtsam dag!

TACK för en mycket trevlig dag brüdar! <3
och Oscar, Basse å Pontus också!


Dagens låt: Scatman - Im a Scat man <3


Pussenhejfrånmig

2 kommentarer:

Anonym sa...

ojoj, långt inlägg här, bitch! :D

jag kommer försent typ varje lektion i skolan ^^ JÄMT typ 10 minuter när vi har slöjd och JÄMT när vi har spanska och JÄMT när vi har bild eller musik, men med vissa lärare är det inte bra att komma försent ;)

iallafall, verkar som att dagen blev rolig trots problem och otur? :)
du och jag får la åka till kläppen en dag när du är här ;)

i'm a scatman shubibipipiölaapppaghaha....... (8)

<3333333

Anonym sa...

yeas kände för de i går ;D

mm samma här, att de blir 5 - 10 min ganska så ofta. men men de måste bli skärpning på de, annars så blir de påskrivning att man kommer försent till lektion, inte för ja vet vad som händer då men men.

haha jodå de var väldigt roligt :)
absolut! de måste vi göra, då kan du ju försöka lära en usle snowboard åkare att åka bättre om du kan :) hihi annars så blir de SKIDOR :D

<3333