måndag 16 februari 2009

Måndag,

kom nyss hem från skolan. de är så jobbigt att man slutar så sent på dagarna. Halv fem..
sen går de en buss hem halv fem, så då måste man antingen springa ner till busshållsplatsen, eller så får man vänta en kvart till nästa buss kommer. Idag märkte ja att jag älskar att åka buss, ensam alltså. Bara sitta för sig själv, lyssan på musik, ingen hör en, bara sitta där låta tankarna gå runt runt i huvve, ingen behöver fråga om vad man tänker på, ingen, ingen kan få reda på vad man sitter å tänker på. sen när de är mörkt ute så är de bara mysigare att åka buss. men de är ju vad ja tycker.
Kan egentligen bara sätta mig i en buss å bara åka nå stans, så långt bort så ja hinner tänka igenom allt som har hänt, eller de som ska hända.

var ju till skolsystern idag skulle på nå hörselkontroll, de gick iaf bra. medan så frågade ja om min näsa, eftersom ja blöder så mycket näsblod, men hon tyckte att ja skulle åka på hälsocentralen i Krokom, men dit ska ja inte, om man har gått dit en gång så kommer man bara få gå dit flera gånger, så ja fick tid hos skoldoktorn men de är i slutet av mars.. Hon sa åt mig att ja skulle kolla upp knäna när ja var på häslocentralen också men annars så skulle ja få gå till skoldoktorn med de också, så kommer väll troligtvis göra de om de inte blir nå allvarligt med näsan eller knäna men de tror ja inte.

Imorn är de Bydalen som gäller, Evelina, Jennifer o ja ska åka bräda, men de håller på fega ur lite nu, haha, aja hoppas att de kommer gå bra i morn iaf :)



Slapp vecka!

Måndag - Jobba med tidningen och hålla på med webbsidan
Tisadag - Bydalen
Onsdag - Ingen jobbig dag.
Torsdag - Ska på marknad på F4
Fredag - Ingen jobbig dag, förutom att ja har handelsprov, men de brukar gå bra.



Dagens låt: Lostprophets - Rooftops (A Liberation Broadcast)


Pussenhejfrånmig<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar också att åka buss! Men mest om det är mörkt dock... Som du skrev, man sitter/halvligger för sig själv och lyssnar på musik. Och bara sitter och tänker, sååå gött :)
usch då, verkade inte bra det där med näsan, men det ska nog gå bra ska du se :D:D


Sv: Jaaaaa! I love it soooo damn much! Får den denna vecka :]]]]]]
usch då. vore bra om du hade lite pengar ju... :o

JAAAAAAAAAAAAAA DET GÖR DU :D:D:D


<33333333333333333

Anonym sa...

Sv: aaaaaaaw, snällt av dig :)
jo men det var kul att göra en lista, kommer nog definitivt komma fler i framtiden! :)
nästa vecka!<3
<3333333333