fredag 13 februari 2009

Fredag den 13,
dagen började med att ja hade sovmorgon till elva, gött säger ja bara.
min första lektion var administration, där gjorde ja valen till tvåan, det var även en alla hjärtans dag konsert som vi skulle gå på men eftersom de tog så lång tid att välja vad man ville ha till åk. 2, tog nästan 2 timmar att bestämma sig, hade ju inte tänkt på vad ja ville ha i andra och tredje hand om ja inte fick mitt förstahands val, men de löste sig med hjälp av mamma och Evelina. det blev bland annat Matte B, fotografisk bild och estetisk val blev de Bild, ja är rätt så nöjd med de jag valde. till lunch blev de väldigt gott, ris och kyckling i någon jätte god sås. efter lunch så hade vi svenska där skulle vi fortsätta med våran tidning och på lektionen så skrev vi om en kulturperson, har inte riktigt valt än vilken ja ska skriva om men ja står mellan Peter Stormare och Anne Nicole Smith. men de löses sig nog.

Kvällen som var så planerad slutade med ett fjasko, inget blev som vi hade tänkt oss, huvvevärken gick och kom, tårarna höll på komma, middagen blev inte detsamma, efterrätten smakade skit. så vi gick o lämnade tillbaka den och fick pengarna tillbaka, men han som stod i kassan blev inte så värst vidare glad, så den butiken kommer ja troligtvis inte besöka igen, iaf inte när han är i synhåll.
Annars var denna en kväll full med skratt, mättande magar, en kväll som man fick spendera med folk från den "underbara" klassen, med de funkade.

aja hela denna vecka har vart konstig, men de blir väll bra ändån.

på tisdag ska ja evelina och jennifer till Bydalen och åka BRÄDA!!! längtar! men de e första gången ja åker så ja längtar inte så mkt egentligen men men de kommer gå bra, hoppas ja.

pussenhejfrånmig<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

PETER STORMARE ÄR MIN IDOL!<33333
Usch då, verkade inte bli en trevlig kväll det där...
"...tårarna höll på komma,..."
läste om det 5 gånger, läste varje gång "tårna höll på komma" haha, fattade inget.

Sv: det kommer det verkligen bli!
haha, jaa, sov nu så du kan vara vaken länge här ;)
jaaa, eller hur? dålig syo ._.

<33333333333

Anonym sa...

haha ahh tÅRna kom gående till oss så då fick vi lite mer sällskap.
tÅRna satt med oss när vi åt, men eftersom de e så små så satt de på borde och hade minibestik som vi fixade från ett dockhus som vi hittade på vinden, när vi letade efter hakklappar till de mindre som var där ;)

tror ja ska sova snart, e ganska så tröten känner ja nu, ögonen är halvvägs ner och huvve nickar till lite då och då.

men goden natt på dig!
<3333