tisdag 3 juni 2008

Tisdag


Oj, nu var de ett tag sen ja skrev, men har haft så mkt att göra både i skolan o annars.

Helgen har varit skitmysigt! var vid ewas stuga med Linda, Tobbe Emma Sofia Jesper o Ewa, sen så skulle egentligen Rehnsbo komma men han var i Föllinge =/
Vi tog oss vårt första dopp ;) var lite kallt men efter ett tag så blev de varmare, för då hade bena domna av lite xP Satt o myspysade på bryggan o pratade on hur mkt som helst! Sjuk rolig kväll :D en kväll vi måste bara göra om!:D:D
Inte så många dagar kvar tills skolan slutar, ska bli kul att sluta men, kommer att sakna klassen skitmkt asså! nu när alla står som närmast så ska vi splittras =( knappt en vecka kvar med den bästa klass ja har gått! de sista året har gått för fort må ja säga känns som vi nyss börja sjuan o nu ska vi helt plötsligt har vi gått ut nian. Har fått skitmånga minnen ja sent kommer glömma!!

hoppas att skolavslutningskvällen blir som vi har tänkt ;) kommer bli skit kul! :D Tror de bli i ewas stuga den här gången också eller tobbes, men ewas stuga var så underbar fin o mysig ;) o vattnet alldeles intill huset myspys.
var med emma till stan i går. mys. var vid badhusparken o solade medans vi åt mjukglass ;) sen så åkte vi hem till emma o såg på världens sötaste kattungar ;D solade lite mera på emmas tak o pratade lite med Rehnsbo o Tobbe.:)
orkar inte skriva nå mer nu, men har mkt mer att berätta ;)

pusshej

Inga kommentarer: