lördag 31 maj 2008

Lördag

Heej
Kom nyss hem från stan. var på motormässan på Frösön, de var inte så mkt att se men de var många fina bilar ;) men de var bättre förra året.
hade de myspys i går, grillning med pappa, therese o wille. gott som satan ;) Sen kom Ewa mfl. hade de väldigt kul. tittade på vart bevrarna (bävrarna) bodde ;P sen så drog vi ner till Åparken men gick aldrig in för dom hade inga pengar, kostade 100kr att komma in =/ men de var kul ändån ;) sedan tittade vi på blade 2, konstig film men de var bättre än vad ja trodde. :)

nu sitter ja o väntar på att tiden ska gå. för efter sex ska ett gäng dra till böle eller till "Vet Ej Vart Ligger", o bada eller försöka bada iaf. kommer nog att vara kallt =/
aja ska gå o föröska skriva lite på svenskan men kommer inte att lyckas så bra eftersom ja måste ha hjälp, för man ska skriva om sin barndom o en annan massa skit o sån kommer ja inte i håg. så ja måste vänta tills mamma kommer hem, o när hon kommer hen de vet ja inte, sen så ska vi bada så hon kankse kommer när ja är därborta. får vell skriva allt i morn då=/ kommer inte hinna men men.


På måndag e de temadag :) har bild hela dagen, ska måla klart alla mina bilder eftersom e den sista gången. Och på måndag kväll åker Rehnsbo o Tobbe på sweden rock, lite avundsjuk e man vell ;P

Nu e de inte många dagar till man sluta skolan yippie!

aja skriver mer sen, ska äta nu.

pusshej


Inga kommentarer: