söndag 15 juni 2008

Söndag


OJ de var en vecka som ja skrev sist. Borde skriva lite oftare:)
Aja. I tisdag så spelade Nyhedens nior fotboll mot änges nior. Nyheden vann såklart:) O i onsdags så var de våran sista skoldag på Nyheden =( sorgligt, men men livet går vidare. Dagen började med att vi skulle ha brännbolls tunering. Spelade första matchen mot 9A, vi vann med ett poäng:) sen skulle vi ha spela mot 9C och 9D, men då stack våran dommare, för han blev sur, så han sket i oss, o då så sket vi i att spela brännboll. Då väntade man bara för att matan skulle öppna så man skulle få äta sin sista lunch på skolan. Pizza o glass:) kl 12,00 var de dags för "fångarna på Nyheden" skitskoj ;D hamnade i samma grupp som rehnsbo o vincent toffe mfl. vårat lag fick heta "grupp 6 + 1" o de var tack vare vincent vi fick de namnet ;) Och så klart så vann min grupp ;D Bra jobbat Grupp 6 + 1!! o när de var slut så var de dags för våran sista måltid på denna skolan. Som tradition så blev de nians macka. jättegod. o mätt blev man också. sen åkte man moppe hem från skolan för allra sisat gången. kommer att åka buss framöver efersom ja ska gå i östersund på wargen :)
Aja, i torsdag så var de skolavslutning äntligen! fast lite tråkigt. fick liten tår när elias sjöng hans sång. men annars så höll ja tillbaka tårarna. och sen så höll ja få en tår precis efter när vi gick ut ur aulan för att få blommor från släkt o vänner. för att sen skulle ta farväl från alla i klassen. Tack föra alla blommor, förresten!
sen på torsdag kväll var de klassfest. för dom flesta i klassen :D Skitkul! måste göras om, absolut! fast då vill ja ha mer sömn :P tror ja sov kanske tre timmar eller nåt ;P kommer bli ett minne. vi spelade brännboll med vårt egan brännbollsrackert utav en pinne som vi hittade i skogen ;P hade väldigt mysigt på loftet när vi skulle sova. Kan inte fatta att vi har gått ut nian! de känns typ som om vi ska gå till skolan i morn. men men.
I fredags så var ja med linda. skulle titta på film med rehsnbo o tobbe. men rehsnbo glömde bort o tobbe låg o sov, så linda o ja fick titta på film själv. vi såg på Flood. fast vi såg inte så mkt. för filmen dampade o båda två somnade ;)


Oh vill att sofia ska logga in på msn nu! för vill prata om att vi ska åka ner till hultsfred o hälsa på rehsnbo i augusti :D kommer äga fett mkt!! sen så pratar vi om att åka dit ner nästa år också, o gå på hultsfredfestivalen i mitten av juni ;)




9B will always be in my heart! Always and forever! <3

Inga kommentarer: