torsdag 14 augusti 2008

13.08.08


tjaba tjaba

idag så fyller min sister 18år så grattis till henne:D vad kan man köpa till henne? några förslag? ingen bråska, kommer inte träffa henne fören den 22 augusit hehe. jappjapp men de e ju iaf bra att ha de gjort :)

annars idag så började de med att ja vaknade vid 10 steg upp åt frukost, tvekade o ja skulle duscha eller inte men de sket ja i. orkade bara inte, efter frukosten var de dags att ta pendeltåget vid tolv till sthlm centrum o där skulle vi möta upp dave (en amerikan) och hans son, men vi skule möta dom nån annan stans så vi gick in på donken o tog oss en glass medan vi väntade, sen så tog vi pendeltåget till eh nånstans utanför centrum, o där mötte vi upp dom :) o därifrån tog vi djurgårdsbåten till skansen :) o då gick vi in på skansen , har typ varit där hundra gånger så de börjar bli lite dryt att gå dit, men den här gången så va de iaf kul att vara där :) och när vi var inne på skansen, så kom ja på att takida o backyard babies :D skulle spela där i kväll, så när vi var där så repade dom, så man fick höra lite sångverser live ;D synd att ja inte kom på de tidigare att dom skulle spela iaf skulle ja köpt biljetter..
jappjapp, skulle egentligen gå på grönan också men de börja tokregna precis när ja kom ut från skansen så vi sket i de. då tog vi spårvagn in till ah nånstans utan för sthlm C, o gick in på max o åt :) sedan tog vi pendeltåget hem igen, slut som bara den må ja säga, skansen i typ 5 - 6 timmar sen typ barnvakt åt en tvåårig unge, men de var kul..;)

en sorlig sak somja fick veta idag, att johan åker till norge redan på fredag eller i morn, så ja kommer inte hinna träffa han på as läng ju :( har inte träffa honom nu på lite mer än en månad, fast ja har varit i krokom o så o de har han med, men men, de e sånt som händer.. aja får vell hålla ut, om ja ens klarar de.. men de måste ja göra. aja nog pratat om han.. i morn så åker ja hem..:( vill stanna kvar här. känner mig mer hemma här än att vara i krokom o de suger. men de e sånt man får leva med. åker i morn natt, så de e bara höra av er om de e någe :)


tror ja ska gå lägga mig nu så ja kommer upp imorn, åkte ju inte till sthlm för att sova ;) men vill se klart taxi filmen som ja började se på nu, men tror ja hoppar över den, har jusett den några gånger förr ..;)
pusshej

Inga kommentarer: